De paardenambulance van Paardentransport De Kok BV zal ook dit jaar weer op Jumpin de Weel te Nisse uit voorzorg aanwezig zijn. De paardenambulance van De Kok BV kan worden ingezet op concoursen, keuringen of grote hippische evenementen. Deze ambulance beschikt over alle voorzorgsmaatregelen wanneer er acute voorvallen zich voordoen met levende have op hippische evenementen.

Paardenambulance – Paardentransport De Kok BV

Omdat het vervoeren van zieke of gewonde paarden meer risico inhoudt, is het handig als er een volledig uitgeruste ambulance klaar staat. De paardenambulance staat geregeld uit voorzorg op wedstrijden en evenementen in de paardensport.

Paardenambulance – Snel en efficiënt vervoer bij acute voorvallen.

Volgens de reglementen van de KNHS moet er bij hippische evenementen een voorziening worden getroffen om gewonde paarden te kunnen vervoeren of verplaatsen. Mocht er iets met een paard of pony gebeuren, dan is het prettig als er snel en adequaat professionele hulp geboden kan worden.

Jumpin’ De Weel te Nisse

Jumpin’ De Weel is een initiatief van PSV De Weelruiters uit Nisse. Het concours is door de jaren heen uitgegroeid tot een sportief hippisch feest dat 10 dagen duurt. Het niveau varieert van kinderen die op hun eerste pony’tje rijden tot wedstrijden voor de internationale subtop. Het terrein van Jumpin’de Weel ligt in Nisse, een unieke locatie in het prachtige Zuid Bevelandse landschap. 

Heeft u vragen of binnenkort een hippisch evenement te organiseren? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met De Kok BV voor meer informatie over het inzetten van de ambulance op uw hippisch evenement!

Contact