Paardenambulance De Kok heeft afgelopen seizoen met de volledig uitgeruste ambulance uit voorzorg bij de volgende paardensportevenementen gestaan:

Paardenambulance de Kok op Renswoude Horse Trials 2 juni 2018

Renswoude Horse trials, een eventing wedstrijd met nationale en internationale deelnemers. Voor de bezoekers is er, naast 4 dagen paardensport op topniveau, veel te beleven. Er zijn allerlei kraampjes, een speciaal kinderdorp en er is van alles te eten en drinken.

Paardenambulance de Kok op CDI Zeeland Outdoor 11 t/m 15 juli 2018

Zeeland Outdoor International, een geweldig evenement waarbij u kunt genieten van dressuursport op topniveau. Met dit jaar maar liefst een deelname van ruiters uit zeventien verschillende landen, zijnde België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Luxemburg, Nederland, Rusland, Turkije, Frankrijk, Noorwegen, Australië, Finland, Zweden, Kazachstan, Zuid-Afrika, USA en Portugal.

Paardenambulance de Kok op Eventing De Eendracht 28 en 29 juli 2018

Eventing De Eendracht, manege de Eendracht is al meer dan vijftig jaar een gerenommeerd manegebedrijf in Zeeland met moderne faciliteiten, prachtig gelegen in een bosrijke omgeving en vrijwel direct aan het strand. In de riante foyer heeft u uitzicht op de twee binnenhallen. Rondom de manege zijn twee terrassen met uitzicht over de buitenpiste en de weilanden. Bijna elke week zijn er evenementen op de manege .

Paardenambulance de Kok op Outdoor Eventing Westdorpe 1 en 2 september 2018

Outdoor Eventing Westdorpe, De gezellige sfeer en mooie omgeving maken van Eventing Westdorpe een bijzonder weekend voor ruiter en publiek. Kijk je ogen uit bij de verschillende niveau’s en in het strodorp. Voor de jongste onder ons is er een springkussen etc..

Paardenambulance de Kok op Outdoor Eventing Westdorpe 1 en 2 september 2018

Jumpin De Weel Nisse, Jumpin’ De Weel is een initiatief van PSV De Weelruiters uit Nisse. De eerste editie is gestart in 2001 met een tweedaags springconcours. Later zijn daar het mennen en de dressuur bijgekomen. Zo is het concours door de jaren heen uitgegroeid tot een sportief hippisch feest.