PAARDENAMBULANCE

Deze paardenambulance beschikt over alle voorzorgsmaatregelen voor wanneer er acute voorvallen zich voordoen op hippische evenementen.

PAARDENAMBULANCE - PAARDENTRANSPORT DE KOK BV

Snel en efficiënt vervoer bij acute voorvallen.

Paardenambulance – Paardentransport De Kok BV; Snel en efficiënt vervoer bij acute voorvallen. Deze ambulance beschikt over alle voorzorgsmaatregelen wanneer er acute voorvallen zich voordoen met levende have op hippische evenementen. Organisaties zijn formeel niet verplicht om bij een hippisch evenement een ambulance achter de hand te hebben. Volgens de reglementen van de KNHS moet er bij hippische evenementen wel een voorziening worden getroffen om gewonde paarden te kunnen vervoeren of verplaatsen. Mocht er iets met een paard gebeuren, dan is het natuurlijk wel prettig als er snel en adequaat professionele hulp geboden kan worden. Op de nieuwsberichten is te volgen op welke concoursen De Kok BV staat met de ambulance. Deze ambulance beschikt over alle voorzorgsmaatregelen wanneer er acute voorvallen zich voordoen met levende have op hippische evenementen. De ambulance staat hoofdzakelijk uit voorzorg bij wedstrijden in de paardensport.

VRAGEN?

Heeft u vragen of wilt u meer info, neem dan gerust contact met ons op!

CONTACT

PAARDENAMBULANCE NIEUWSBERICHTEN

Op de nieuwsberichten is te volgen op welke concoursen De Kok BV staat met de ambulance. Deze ambulance beschikt over alle voorzorgsmaatregelen wanneer er acute voorvallen zich voordoen met levende have op hippische evenementen.

DE KOK BV

Paardenslachthuis
& Paardentransport

Adres

Akkerdistelstraat 47
4461 MP Goes

Contact

06 53922415
info@paardentransportdekok.nl

Connect