Paardentransport De Kok BV – Paardentransport & Paardenslachthuis De Kok BV verzorgt het transport van uw paard of pony naar vakantiebestemming, dierenarts, concours, of acute gevallen wanneer uw paard naar een dierenkliniek vervoerd moet worden 24/7 in de Benelux.

Uw paard is een kostbaar en dierbaar bezit, veilig en betrouwbaar paardenvervoer is dan ook van groot belang. Voor paarden is transport een kwestie van topsport. Ze zijn continu in beweging om bewegingen op te vangen van versnellen, afremmen, bochten en het wegdek. Rust, begrip, geduld en rijstijl van de chauffeur is heel erg belangrijk voor de paarden. Martin de Kok weet dit als geen ander, het transport van paarden is een specialistisch vak wat hem met zijn levenslange ervaring als geen ander toe te vertrouwen is.

Paardentransport De Kok BV – 24-uurs service

Een belangrijk onderdeel van De Kok BV is de 24-uurs service, waarin het bedrijf uw paard of pony ook s’nachts en in spoedgevallen snel en efficiënt kunt vervoeren.

Paardentransport De Kok BV – Paardenambulance

Omdat het vervoeren van zieke of gewonde paarden meer risico inhoudt, is het handig als er een volledig uitgeruste ambulance klaar staat. De paardenambulance staat geregeld uit voorzorg bij wedstrijden en evenementen in de paardensport.

Paardentransport De Kok BV – Historie

Het bedrijf dateert al vanaf 1930 toen Opa de kok een slagerij en een slachtuis specifiek voor paarden begon. Vanaf 1985 tot op heden runt Martin de Kok het bedrijf.

Paardentransport De Kok BV – Paardenslachthuis

De Kok BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het op humane wijze afscheid nemen van uw viervoeter. Meer informatie kunt u vinden op Paardenslachthuis De Kok BV Daarnaast kunt u altijd voor vragen of meer informatie telefonisch contact met Martin de Kok opnemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons mobiel bereiken op 06-53922415 of neem contact op via ons contactformulier. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle denkbare noodgevallen.