24-UURS SERVICE PAARDENTRANSPORT

De Kok BV paardentransport, gevestigd te Goes provincie Zeeland, biedt 24-uurs service aan particuliere en zakelijke klanten.

Contact

24-uursservice paardentransport

24-uurs service Paardentransport

Snel en efficiënt vervoer bij acute voorvallen.

24-uurs service paardentransport. De Kok BV verzorgt verschillende transporten. Een belangrijk onderdeel is de 24-uurs service, waarin zij uw paard of pony ook s’nachts en in spoedgevallen snel en efficiënt kunnen vervoeren. De Kok BV heeft zowel particuliere, als ook vele zakelijke gebruikers zoals maneges, trainingsstallen, opfokbedrijven en hengstenhouderijen binnen het cliëntenbestand. Martin de Kok heeft een zeer goede kennis van paarden en weet in elke situatie tot een passende oplossing te komen. De tarieven voor paardenvervoer over de weg zijn per transport verschillend en zijn niet te koppelen aan een kilometrage. Elke klant heeft specifieke wensen, waarop de prijzen gecalculeerd worden. (enkele reis, één paard of meerdere, retourrit, wachttijden, etc.) Bent u op zoek naar veilig en betrouwbaar paardentransport? Dan moet u bij Paardentransport De Kok zijn!

Contact

24-UURS SERVICE

PAARDENTRANSPORT

Voor veilig vervoer van uw paarden en pony's.

24-UURS SERVICE PAARDENTRANSPORT


Mocht er iets met een paard of pony gebeuren, dan is het prettig als er snel en adequaat professionele hulp geboden kan worden.

24-UURS SERVICE PAARDENTRANSPORT NIEUWSBERICHTEN


Volgens de reglementen van de KNHS moet er bij hippische evenementen een voorziening worden getroffen om gewonde paarden te kunnen vervoeren of verplaatsen. Op de nieuwsberichten is te volgen op welke concoursen De Kok BV staat met de paardenambulance. Deze ambulance beschikt over alle voorzorgsmaatregelen wanneer er acute voorvallen zich voordoen met levende have op hippische evenementen.

DE KOK BV

Paardenslachthuis
& Paardentransport

Adres

Akkerdistelstraat 47
4461 MP Goes

Contact

06 53922415
info@paardentransportdekok.nl

Connect